RAf IS THE GREATEST HI-FI STORE IN TOWN

Lees het NEW BORN RAF Magazine

(Klik voor vergroting)Raf

RAF THE GREATEST HI-FI STORE IN TOWN
RAF is veranderd, verbeterd, vernieuwd. Een gloednieuwe, hypermoderne winkel met liefst 1000 m2 aan geluid en beeld. Een winkel waar je de audioapparatuur niet hoeft te zoeken tussen de stofzuigers, en de luidsprekers achter de wasmachines. Of waar een hele wand televisies u staat toe te blèren op MTV, zodat je nauwelijks boven de herrie uitkomt om een vraag te stellen aan de verkoper. Als deze al tijd voor en notie van je heeft.

RAF is anders. In de nieuwe RAF zag je nog nooit zoveel moois op het gebied van stereo en surround sound en home theater beleving bij elkaar. Alles netjes overzichtelijk opgesteld, met uitgebreide mogelijkheden om in speciale luisterstudio’s de set van je dromen uit te zoeken. Maar kom je enkel voor een paar nieuwe oordopjes voor je iPod, ook goed natuurlijk. Televisies, Blu-ray spelers en projectoren, ook die vind je natuurlijk bij de New Born. Een home theater surround.

Informatie, advies en service waren altijd al de sterke kanten van RAF. Maar nu nog méér. Alle Raf medewerkers zijn specialisten in beeld en geluid. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt en kunnen je vol enthousiasme alles over de producten vertellen. Stereo, surround, streaming, je kunt het zo gek niet bedenken of ze weten alle bijzonderheden. Met hun grote kennis en ervaring kunnen zij je optimaal adviseren bij je aankoop. Zij kennen niet alleen de voordelen maar ook de valkuilen bij de aankoop van apparatuur. De RAF adviseurs zijn er altijd op uit om voor jou de juiste oplossing te vinden, budget of high-end, dat maakt niet uit.

De nieuwe RAF is nu open. Je móet Raf zien, ervaren, beleven. Sinds kort samen met Raf Hi-Fi Klubben, met 75 winkels in Denemarken, Zweden en Noorwegen de grootste elektronicaketen van Scandinavië. Dit mag je niet missen, kom zelf maar kijken.

Waar je de nieuwe RAF vindt? In de Rijnstraat in Amsterdam natuurlijk, waar anders?

Welkom! Raf