Void

Mind blowing sound by VOID

De revolutionair vormgegeven Air serie zet een nieuwe trend in audio esthetiek. Nooit eerder werd unieke stijl en ultieme prestatie in perfecte harmonie samengebracht in een luidspreker.

De Air Motion mid hi element van dit systeem bestaat uit drie transistors die worden geladen door isometrische conische horens. Lange tijd al weten industrieel ontwerpers van het bestaan van uitstekende inherente geluidskwaliteit van de conische hoorn. De verspreiding ervan is gebaseerd op de spheroïde sectie en zorgt voor solide uitstralingshoeken. De voordelen zijn tweeledig: strakke controle over de breedte, waardoor een hogere output en een beter gebalanceerd geluid wordt geproduceerd. Dit is te wijten aan een daling van de vroege weerkaatsing en constante kegelbreedte.

Mind blowing

 

Puur geluid waar je versteld van staat. Puur geluid zonder vervorming, ongeacht het volume. Een absolute must voor clubs en andere horecagelegenheden die de stijl van hun zaak willen doortrekken tot in het geluidsysteem, leverbaar in elk gewenste kleur.

Op de VOID product pagina’s staat een selectie van VOID producten, waaronder de Air serie, maar ook andere segmenten uit de installatie speakers, plug-and-play en touring sets, alsmede versterkers.

Back to Home