ROBERT KRANENBORG

Skillful kitchen professional, 40 years international experience.  Last 25 years shows a wide array of creativity in fine dining concepts.  All rewarded with Michelin stars. Actually a broad range of projects  with concentration on casual hospitality.

Robert Kranenborg

1960 ‘T LOO
1968 APELDOORN
1970 AMERSFOORT
1973 LES BAUX DE PROVENCE
1975 NEW YORK
1975 PARIJS
1977 HOOG SOEREN
1979 BRUSSEL
1987 DEN HAAG
1992 AMSTERDAM
2004 SCHEVENINGEN
2008 REST VAN DE WERELD

Culinaire Vitea: bestel De Keuken van Robert Kranenborg

Wat is de keuken?

 

Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden.  Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar een bemiddelaar om de balans in een veelheid van smaken te brengen. Ik deel wat ik vergaard heb aan kennis en ervaring.

Robert KranenborgRobert Kranenborg

http://www.robertkranenborg.nl