Ready For More Information? Call or Contact Us Today!

 

TOP MODEL OF COLOUR

Tijdens het Dutch Model Event zal de casting voor Top Model of Colour plaatsvinden. Kom jij naar het Dutch Model Event dan maak jij kans om gecast te worden voor dit mooie modellen event. Kom op 9 of 10 juni naar de jaarbeurs en wie weet wordt jij Top Model of Colour 2012!

TOP MODEL OF COLOUR

Het Top Model of Colour 2012 event focust op modellen (zowel man als vrouw) met een Aziatische, Afrikaanse of bijvoorbeeld Zuid Amerikaanse achtergrond. Met het doel om meer kleur in de Nederlandse media, mode, catwalk en  print te krijgen. We zijn een zeer multi cultureel land, helaas is dit nog niet op een positieve manier te zien in de media van vandaag. Wij creëren nieuwe rol-modellen! We zijn op zoek naar jongens en meisjes van 16 tot 24 jaar, vanaf 1.74 cm. Meedoen aan Top Model of Colour is een perfecte wedstrijd als jij al model bent maar ook als je model zou willen worden!

TOP MODEL OF COLOUR 2012

De winnaar/winnares krijgt een Fashion Shoot in een modetijdschrijft, een modellen contract met een modellen bureau, eenportfolio shoot met een bekende fashion fotografe, en mag een show lopen op Amsterdam Fashion Week en London Fashion Week. De grote finale is in November, te Amsterdam. Kom naar het Dutch Model Event en doe mee aan de casting van Top Model of Colour!

Programma

Het Dutch Model Event op 9 en 10 juni in de jaarbeurs Utrecht kent een druk programma. Beide dagen zijn er verschillendecastings / acties waar je als model aan mee kunt doen. Op zaterdag 9 juni zijn de tijden van het Dutch Model Event van 11.00 u tot en met 17.00 u en op zondag 10 juni van 10.00 u tot en met 17.00 u. Waag een kans en wie wet ben jij het Model waarop Nederland wacht. Een greep uit de castings / acties :

Houdt deze website goed in de gaten! Dagelijks vind je nieuws over de acties onder het thema modellennieuws zodat je precies weet aan welke acties je mee kunt doen. Kom je naar het Dutch Model Event dan heb je zeker de mogelijkheid om aan 15 verschillende castings mee te doen!

SCOUTS & STANDHOUDERS DUTCH MODEL EVENT

Naast deze acties waar je aan kunt deelnemen, kan je ook gespot worden door de verschillende scouts en fotografen die rondlopen op het Dutch Model Event. Kans genoeg om als model gescout te worden door een modellenbureau of gevraagd te worden voor professionele portfolioshoots. Tevens zijn er verschillende standhouders die allemaal te maken hebben met de mode industrie. Er zijn verschillende modellenbureau’s, fotografen die direct shoots aanbieden en stands waar je interessante aanbiedingen van diverse artikelen kunt vinden. Zoals bijvoorbeeld leuke modegadgets.

 

Catwalk Programma

CATWALKPROGRAMMA DUTCH MODEL EVENT

Tijdens het Dutch Model Event is er uiteraard een catwalkprogramma. De catwalk is te vinden op het dorpsplein waar gedurende de hele dag een DJ lekkere loungemuziek draait. Op deze catwalk zie je diverse modeshows; er wordt een catwalktraining gegeven en er vinden verschillende andere acties plaatsvinden zoals de search naar het gezicht van Dutch Model Event 2013 en Miss Oranje.

WORKSHOPS DUTCH MODEL EVENT

Uiteraard biedt het Dutch Model Event ook workshops waar je aan mee kunt doen. Zo kun je een catwalktraining doen, , poseren voor de camera en meedoen aan een professionele portfolioshoot inclusief visagie, styling, coaching en je krijgt de foto’s in een portfolio mee! Voor uitgebreide informatie over deze workshops ga naar onze workshops pagina.

 

Top model of colour Holland

Ready For More Information? Call or Contact Us Today!

By Styling Amsterdam handles the negotiation of sponsorships to ensure that the client is receiving the maximum return through press and exposure of the Event.

by Styling Amsterdam

by Styling Amsterdam covers up-to-date editorials, runways, campaigns, catalogs, celebrity styles and – of course – day to day fashion news. All this news is inspired by ethnic background. Follow us on twitter @stylingamsterda Sign up for email exclusives, tips and trends

For more information and Sponsorships our the Goodiebag for Top Model Of Colour Holland 2012 please visit the website at

www.topmodelofcolour.nl