Ontdek Gambia in 24 uur met Corendon

 

Ontdek Gambia in 24 uur…

Onder het mom van ’doe eens gek’ hebben wij dit keer een wel heel unieke en ludieke actie voor u in touw gezet: ’Ontdek Gambia in vierentwintig uur!’

We geven 10 x 2 personen de kans om woensdag 12 september 2012 met Corendon mee te vliegen naar het zonovergoten Gambia, ontdek Gambia in 24 uur waar u een dagje uw ogen de kost mag geven. Een soort ’vakantietest-vlucht’, waarbij u die dag kennismaakt met het Afrikaanse land en kunt beslissen of deze bestemming bij u past. Vergelijkbaar met een proefrit in een auto die u misschien wilt kopen, maar dan in de vorm van een reis. Een vakantie is immers een grote uitgave en zo kunt u er zeker van zijn dat wat u boekt ook aan alle verwachtingen voldoet!

Wat u kunt verwachten:

Ontdek Gambia in 24 uur

– 07.15 aankomst Banjul, hoofdstad Gambia. Na een heerlijk ontbijt in een strandhotel wordt u meegenomen naar het natuurpark Makasutu Park om te genieten van onder andere aapjes en krokodillen.

– Tijdens de lunch wordt u vermaakt met een dansspektakel om vervolgens een bezoek te brengen aan de lokale markt in Banjul. Daarna is het tijd voor verkoeling in Kololi, één van de belangrijkste badplaatsen. Een duik in de Atlantische Oceaan is een mogelijkheid, maar u kunt er ook shoppen of lekker op een terrasje plaatsnemen.

– Aan het begin van de avond cocktails en een barbecue op het strand tijdens een klein feestje met gezellige muziek. Daarna stapt men gezamenlijk de bus weer in richting luchthaven van Banjul en vliegt u weer veilig terug naar Amsterdam.

Heeft u wel zin in een dag ’anders dan anders’ en gaat u graag op woensdag 12 september 2012 mee op avontuur naar de nieuwste bestemming van Corendon? Vertel ons dan hieronder waarom en met wie u dit avontuur wilt beleven. ontdek Gambia in 24 uur …

Vul onderstaande velden in

Met wie en waarom wilt u dit avontuur beleven?

Vul hier uw persoonlijke gegevens in

Aanhef Dhr. Mevr.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V. .
Ik wil in de toekomst de nieuwsbrief van De Reiskrant ontvangen.
ontdek Gambia in 24 uur met Corendon

 

We geven 10 x 2 personen de kans om woensdag 12 september 2012 met

Ontdek Gambia in 24 uur

mee te vliegen naar het zonovergoten Gambia, waar u een dagje uw ogen de kost mag geven. Een soort ’vakantietest-vlucht’, Ontdek Gambia in 24 uur