Win een cruise naar Dubai

Win een cruise naar Dubai

Win een cruise naar Dubai

Win een cruise naar Dubai

In het kader van ’Oktober Cruisemaand’ mag de Telegraaf Media Nederland iemand blij maken met een schitterende cruise vanuit Dubai! Acht dagen lang baden in weelde op de Serenade of the Seas van Royal Caribbean mét uw partner, een familielid of een goede vriend of vriendin.

Serenade of the Seas

Deze cruise vertrekt iedere maandag tussen 28 januari en 8 april 2013 vanaf Dubai, dus allereerst vliegt KLM u op een zondag naar de Verenigde Arabische Emiraten. Vervolgens gaat u aan boord van de Serenade of the Seas en vaart u onder andere naar Fujairah, Muscat in Oman en weer naar Dubai. Win een cruise naar Dubai

 

Bij de prijs inbegrepen:

De vluchten in economy class met KLM, inclusief luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen, de volledig verzorgde cruisereis is voor 2 personen inclusief havengelden, vertrekbelastingen. Alle maaltijden zijn inclusief (met uitzondering van maaltijden in specialiteitenrestaurants/-bars.

Win een cruise naar Dubai

Niet inbegrepen:

Uitgaven van persoonlijke aard, drankjes zijn met uitzondering van gewone koffie, gewone thee en ijswater aan boord van het schip voor rekening van de winnaars, transfers in Dubai, verzekeringen, excursies, visumkosten.

Let op: de minumumleeftijd is 21 jaar en deelnemers moeten in bezit zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is na terugkomst in Nederland.

Wilt u kans maken op deze volledig verzorgde cruise voor twee personen? Vertel ons dan hieronder met wie en waarom u dit avontuur dolgraag wilt beleven.

 

 

 Win een cruise naar Dubai

Vul onderstaande velden in

Met wie en waarom wilt u deze cruise maken?

Vul hier uw persoonlijke gegevens in

Aanhef Dhr. Mevr.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V. .
Ik wil in de toekomst de algemene nieuwsbrief ontvangen.

 

Win een cruise naar Dubai