Hair & Beauty

Hair & Beauty Salon

Hair & Beauty Salon

Hair & Beauty Salon DiamondHair

Diamond Hair, Hair & Beauty Salon is de naam van een hippe kapper in het hartje van Bergen op Zoom. Het spraakmakende interieur is ontworpen en gemaakt door de eigenaars Pamela en haar partner Andor zelf. De focus ligt op retro-chic met aandacht voor comfort en sfeer. Kernwoorden voor Diamond Hair zijn: Hip, hoge kwaliteit en goede service. 

In onze Hair & Beauty salon kunt u terecht voor knippen, kleuren en visagie. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en geven u de aandacht en de zorg. Iedereen is anders en er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant, gekeken naar het type gezicht / persoon / lifestyle om tot een perfecte resultaat te komen. Dit alles word gemixt met de nieuwste trends en ideeen uit jarenlange ervaring.

Diamond Hair stuurt regelmatig haar stylisten op training om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en kleur technieken. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten kleureningen en volgen de nieuwste kleurtechnieken en cursussen op de academy! Als eigenaresse ben ik lid van “Het Spectrum” en beheers de gehele kleuren Spectrum.( bij “acties” staat de uitleg Spectrum)

Wij werken met en zonder afspraak en onder genot van een kopje koffie kunt u wachten in onze lounge hoek.

Hair & Beauty Salon

    

Hair & Beauty Salon


Hair & Beauty Salon

CurlSys techniek..

 Foto s zie home pagina van DH over CurlSys!!

Meer volume in uw haar? Krullen knippen in stijl haar? Uw krullen tot leven brengen?

 Het kan allemaal met de gepatenteerde Curlsys® techniek.

 Diamond Hair is als een van de weinige kapsalons in deze regio geregistreerd als McLean Curlsys® salon. Curlsys® is een gepatenteerde, revolutionaire krulkniptechniek, ontwikkeld door Brian McLean.

Met deze techniek wordt het haar op een speciale manier geknipt. Door het toepassen van verschillende speciale kniptechnieken(36 technieken), kan voor elke klant met krul of slag het gewenste kruleffect worden gerealiseerd. Hiervoor zijn wel speciale trainingen en materialen nodig. Het resultaat is dat iemand twee keer zoveel volume en/of krullen kan krijgen, in zowel krullend als steil haar. Maar ook een oud permanent kan weer als nieuw lijken of het (onzichtbaar) krullend haar komt tot leven. Dé perfecte techniek voor het knippen van krullen. Maar ook slagen in het haar kunnen we stijl knippen,voor die klanten die dus geen slag willen!

Voor het mogen gebruiken van de techniek en het logo, worden er eisen gesteld aan de

salon en moeten medewerkers een opleiding volgen om deze techniek te kunnen en mogen toepassen. Bij Diamond Hair ben ik als saloneigenaresse degene die deze opleiding heeft gevolgd. Ik, Pamela, heb mijn verschillende levels in krullen knippen. Kortom, voor het knippen van uw haar en krullen, bent u bij Diamond Hair aan het goede adres.

Natuurlijk ook voor mannen die meer en mooiere krullen willen!

Wilt u informatie over de speciale Curlsys® behandeling of een afspraak maken?

Bel gerust en vraag naar onze specialist

 

WIMPEREXTENSIONS !

 Hair & Beauty Salon

MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY

MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY 200ml

 

De natural tanning spray van MARC INBANE® kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

MARC INBANE® natural tanning spray wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten.

Hair & Beauty Salon

La Biostetique Paris, BELAVANCE

La Biostetique Paris, BELAVANCE

Deze mooie make-up collectie komt 2 x per jaar uit met een voorjaar-zomer collectie en een herfst-winter collectie !

Ook heeft deze lijn een mooie mascaracollectie, Dankzij hyaluronzuur, vitamine A en E werkt de mascara base als een kuur

Een samenstelling van de mooiste mode kleuren per seizoen, NEW binnen collectie 2012Grotere kaart weergeven
Hair & Beauty