MTV Music Week in Club AIR

MTV Music Week in Club Air

MTV MUSIC WEEK IN AIR

Er is geen ontkomen aan – de MTV EMA’s zijn in het land en dat zullen we weten ook! Van over de hele wereld vliegen de celebrities naar Amsterdam om de awardshows in de Ziggo Dome bij te wonen. Het spektakel is echter al begonnen: de MTV Music Week neemt de stad over en programmeert in allerlei verschilende locaties in de stad speciale shows met (inter)nationale artiesten, waaronder enkele EMA-genomineerden. Uiteraard slaat MTV AIR niet over!


Donderdag 7 November
The Collective brengt op donderdag een showcase van de nieuwste Amsterdamse talenten. Onder andere Der Tucan, Primo Disco en Robin Fett zullen je helpen je weekend op de best mogelijke manier af te trappen! Let op: voor middernacht is de entree gratis.


Vrijdag 8 November
Klangkarussell bestaat uit de 25-jarige Adrian Held en Tobias Rieser. Het dj duo komt uit Oostenrijk en hebben met hun megahit ‘Sonnentanz’ zichzelf in 2012 internationaal op de kaart gezet. De single is ondertussen 22 miljoen keer bekeken op YouTube! Het Amsterdamse collectief morgen.am verzorgt de hosting van AIR 2 en brengt daarvoor een hoop talenten uit eigen stal mee. Niemand minder dan Arjuna Schiks, Some Chemistry en PONY zullen Klangkarussell ondersteunen in AIR 1.


Zaterdag 9 November
MTV EMA-nominee Nicky Romero siert de line-up van Club MTV op zaterdag! Aan de vooravond van de MTV EMA-awardshow moet het dak er natuurlijk volledig af. Nicky Romero reist de wereld rond en staat overal op de grootste podia. Speciaal voor de EMA’s is hij terug in Nederland en doet daarbij dus ook AIR aan voor een bezoekje. Hij wordt bijgestaan door niet de minsten: The Partysquad, Franky Rizaro en Punisch sluiten aan.